Ingredients:
Un pernil de porc cru
Patates
Ceba
Pebre
Herbes (farigola, romaní, etc)
Brandy
Sal
Oli
Engeguem el forn a 180ºC-200ºC. Mentre s'escalfa coloquem el pernil a la plata del forn (sencer o si no ens cap, que ens el tallin en 2 troços a la carnisseria). El salpebrem, li afegim les herbes per damunt i per sota, un raig d'oli. Quan el forn sigui calent, posarem el pernil al forn i el deixem a 200ºC una mitja hora. Això es fa perque es torri de fora i no perdi l'aigua, si no quedaria molt sec. Després baixem el forn i haurà de coure durant unes 3 hores més, depenent del gruix de la carn. A la meitat de la cocció afegim mig got de Brandy (també es pot utilitzar vi ranci, per exemple).
Tallarem les patates a daus i les fregirem una mica, el just perque s'impregnin de l'oli calent, però sense que en fregeixin gaire. Amb la ceba, tallada a rodanxes, farem el mateix. Mitja hora abans d'apagar el forn colocarem les patates i les cebes dins el forn per que s'acabin de coure amb la carn.
Un pernil de porc cru
Patates
Ceba
Pebre
Herbes (farigola, romaní, etc)
Brandy
Sal
Oli
Engeguem el forn a 180ºC-200ºC. Mentre s'escalfa coloquem el pernil a la plata del forn (sencer o si no ens cap, que ens el tallin en 2 troços a la carnisseria). El salpebrem, li afegim les herbes per damunt i per sota, un raig d'oli. Quan el forn sigui calent, posarem el pernil al forn i el deixem a 200ºC una mitja hora. Això es fa perque es torri de fora i no perdi l'aigua, si no quedaria molt sec. Després baixem el forn i haurà de coure durant unes 3 hores més, depenent del gruix de la carn. A la meitat de la cocció afegim mig got de Brandy (també es pot utilitzar vi ranci, per exemple).
Tallarem les patates a daus i les fregirem una mica, el just perque s'impregnin de l'oli calent, però sense que en fregeixin gaire. Amb la ceba, tallada a rodanxes, farem el mateix. Mitja hora abans d'apagar el forn colocarem les patates i les cebes dins el forn per que s'acabin de coure amb la carn.
No hay comentarios:
Publicar un comentario