domingo, 18 de mayo de 2008

Bacallà amb patates

Ingredients:
Penca salada de bacallà
2 Patates grans
2 Carxofes
4 ous dusos
1 ceba
1 all
1 tomàquet gran
sal


Dessalem la penca de bacallà amb aigua durant 2 dies, canviant l'aigua cada 8h. Tallem els lloms en troços de 4 dits d'amplada i els passem per farina i els fregim. Els reservem.
La resta de la penca la podem utilitzar per fer bunyols, per exemple (veure recepta).
Fem un sofregit amb la ceba i l'all. Afegim les carxofes. Quan la ceba sigui hagi enrossit, afegim el tomàquet. Quan sigui cuit afegim un parell de gots d'aigua (o de fumet), una mica de sal i ho deixem 15 minuts. Llavors afegim les patates i ho deixem fins que estiguin gairebé cuites. Llavors afegim el bacallà que havíem fregit i els ous dusos tallats per la meitat.
Ho deixem 10 minuts i ja estarà.

No hay comentarios: