Ingredients:
1kg de carn picada (meitat porc meitat vedella)
all en pols
juliverts
3 ous
pa ratllat
200 gr bacon
200 gr formatge a talls (havarti o similar)
brandy
Per la salsa:
1 ceba
xampinyons
1/2 copeta brandy
crema de llet
Barrejem tots els ingredients amb la carn picada, excepte el bacon i el formatge.
Ho treballem una mica i ho estenem sobre una fulla de paper d'alumini. Ha de quedar una capa el més fina possible sense que es trenqui. Estenem el bacon i el formatge per damunt i enrotllem. Ho emboliquem amb paper de plata i ho posem al forn a 180 ºC 40 minuts.
Per fer la salsa tallem els xampinyons i la ceba i ho sofregim tot fins que quedi ros. Li afegim la mitja copa de brandy i desprès la crema de llet i ho deixem reduir una mica.
Es serveix el pastis tebi o fred tallat a rodanxes i la salsa pel damunt.
No hay comentarios:
Publicar un comentario