martes, 17 de junio de 2008

Mar i muntanya

Ingredients:

1/2 pollastre
1/2 conill
10 llagostins (o escamarlans)
1 ceba gran o dues petites
1/2 got de brandy o cognac
oli
4 alls
2 tomàquets
julivert
un grapat d'ametlles i avellanes
pa fregit o pa torrat
1/5 l de brou de peix
xocolata negra

Es sofregeix en una cassola el pollastre i el conill salpimentats prèviament. Llavors es treuen de la cassola i s'afegeixen els llagostins. Quan s'hagin sofregit un parell de minuts s'afegeix el brandy i es flameja fins que es consumeix tot l'alcohol.
Es retiren el llagostins de la cassola i s'afegeixen la ceba i un parell d'alls tot ben trinxat. Un cop és ros, s'afegeix un parell de tomàquets tallats molt petit. Quan s'ha fregit una mica s'afegeix el brou, la carn i els llagostins. S'ajusta de sal. Es deixa a foc mínim un quart d'hora i si falta brou se li afegeix una mica més.
Es fa una picada amb una mica de brou, dos alls, una llesca de pa torrat, un grapat d'avellanes i ametlles, una mica de julivert i dues preses de xocolata.
S'afegeix la picada 5 minuts abans d'apagar el foc.

No hay comentarios: